QUEAL Lietuva (Gee Team, UAB)
cart10 0 Krepšelis
3 Paskyra
Susisiekite
4 Informacija
123

Paskutinį kartą ši prekė buvo įdėta į krepšelį: 2019-04-14

STEADY

STANDARD
populiariausias
3 porcijos pakelyje
700 kalorijų porcijoje

ATHLETIC
49,5g baltymų porcijoje
3 porcijos pakelyje
766 kalorijų porcijoje

VEGAN
100% veganiškas
3 porcijos pakelyje
700 kalorijų porcijoje

Dietos tipas
Skonis
€ 7,00
Kiekis

0
101
QUEAL
Žiūrėti visus produktus QUEAL
Riebalai - 34% kalorijų

Queal 5.0 riebalai yra iš (nuo daugiausiai iki mažiausiai): saulėgrąžų aliejus, avižinių miltų, sojos miltų, sėmenų aliejus ir išrūgų baltymų.
Mes nusprendėme padidinti bendrą riebalų kiekį (nuo 10,4 g iki 14,5 g / 100 g), taip pat sumažinome bendrą sočiųjų riebalų kiekį (nuo 2,9 g iki 1,8 g / 100 g). Tai buvo įmanoma dėl naujų maišymo / dengimo būdų bei pasirinkus naudoti tik saulėgrąžų ir sėmenų aliejų.
Tai taip pat tai padeda žymiai padidinti bendrą omega-3 ir omega-6 riebiųjų rūgščių kiekį. Tai dabar santykis yra 1:2, kuris yra šalia norimo 1: 1 santykio ir toli nuo ES vidutinės dietos santykio normos 1:15 (t.y., mes paprastai kasdieninėje mityboje suvartojame per daug omega-6 ir per mažai omega-3 riebiųjų rugščių).
Mūsų omega-3 ir omega-6 šaltinis daugiausia gaunamas iš saulėgrąžų ir sėmenų aliejaus. Linų sėmenys yra puikus ALA (alfa-linoleno rūgšties) šaltinis. Tačiau jame nėra EPA ir DHA (kurių galima rasti riebiose žuvyse).

Angliavandeniai - 46% kalorijų

Queal 5.0 angliavandeniai yra iš (nuo daugiausiai iki mažiausiai) avižinių miltų, izomaltuliozės, maltodekstrino, sojos miltų ir išrūgų baltymų.
Bendras angliavandenių kiekis yra beveik toks pat kaip ir anksčiau (nuo 44,7 g iki 48 g / 100 g). Kas pasikeitė, tai angliavandenių šaltinis. Ankstesniame recepte šiek tiek daugiau nei pusę sudarė maltodekstrinas, dabar jis buvo sumažintas iki 25%.
Kiti 25% yra iš izomaltuliozės. Izomaltuliozė yra disacharido angliavandeniai, kuriuos sudaro gliukozė ir fruktozė. Dėl trumpos grandinės struktūros jis klasifikuojamas kaip cukrus (vietoj poliolių). Jis turi daug mažesnį poveikį cukraus kiekiui kraujyje nei maltodekstrinas ir nesukelia insulino išsiskyrimo. Nustatyta, kad toks principas negadina dantų.
Taigi, Queal glikemijos indeksas (GI) sumažėja nuo vidutinio 65-70 iki dar mažesnio 50. Tai pastato Queal 5.0 tarp kviečių duonos, kukurūzų tortilės ir spagečių.
Skaidulų kiekis Queal yra 7 g / 100 g. Tai šiek tiek mažiau nei anksčiau (8,4 g / 100 g). Tai pavyko pasiekti pašalinant inulino ir šiek tiek padidinus pilnagrūdžių avižinių miltų kiekį. Tai neturi jokio papildomo poveikio skoniui ar tekstūrai, bet gali padėti palengvinti naujų vartotojų naudojimą Queal su sumažėjusiu skrandžio diskomfortu.

Baltymai - 20% kalorijų

Queal 5.0 baltymai yra iš (nuo daugiausiai iki mažiausiai): išrūgų baltymų, pilnagrūdžių avižinių miltų ir sojos miltų.
Baltymai suteikia jums visą aminorūgščių mitybos spektrą. Mes specialiai pasirinkome nenaudoti ryžių baltymų ar žirnių baltymų Queal 5.0 recepte ir išleidome Queal Vegan tiems, kurie nori turėti veganiškus variantus. Nors Queal Vegan skonis ir kokybė yra puikus, tačiau mes tikime, kad produktas turi turėti aukštos kokybės išrūgų baltymų. 

Vitaminų ir mineralinų mišinys - 100% RPN 
Vitaminų ir mineralų mišinių pakeitimai, kurie atspindi naujas EFSA2017 rekomendacijas. 

Porcijos dydis

Bendras kalorijų kiekis 5.0 recepte yra nepakitęs, tačiau bendras energijos kiekis yra. Taigi, kaip tai atsitiko? Tai yra todėl, kad miltelių sudėtyje yra daugiau riebalų, o jų kalorijų kiekis yra didesnis (9 prieš 4 už gramą). Tai reiškia, kad kiekvienoje pakuotėje yra apie 6% gramų mažiau.
Dėl porcijos dydžio tai reiškia, kad bus laikomasi tų pačių rekomendacijų (4,5 kaušeliai Agile, 5 kaušeliai Standard, 5,5 kaušeliai Athletic).

Specifinė nuoroda

SIŲSTIS PILNĄ
STEADY SUDĖTĮ
pdf.png pdf.png pdf.png pdf.png
Ingridientai 100gSTANDARDAGILEATHLETICVEGAN
Nesmulkintų grūdų avižų miltai
"Steady" pagrindinis ingredientas yra avižiniai miltai, tai yra avižiniai dribsniai, pagaminti iš labai smulkių smilkintų avižų. Avižose yra gliuteno (alergenų).
35g 40g 35g 35g
Išrūgų baltymai
Išrūgų baltymai yra sūrio gamybos proceso šalutinis produktas. Jis yra pagamintas iš saldaus sūrio išrūgų naudojant kryžminio srauto filtravimą per membraną. Tai puikus baltymų šaltinis, kuriame yra pieno ir 4% laktozės.
15g 9g 20g Nėra
Žirnių baltymai
Pagamintas iš žirnių, šis puikus baltymų šaltinis yra visiškai veganškas ir be laktozės. Kartu su ryžių baltymu, jis suteikia visą amino rūgščių profilį.
Nėra Nėra Nėra 6g
Ryžių baltymai
Pagamintas iš ryžių, šis puikus baltymų šaltinis yra visiškai veganškas ir be laktozės. Kartu su žirnių baltymu, jis suteikia visą amino rūgščių profilį.
Nėra Nėra Nėra 6g
Izomaltuliozė
Izomaltuliozė yra natūralus angliavandenis,kuris letai išsiskiria organizme. Gaunamas iš burokėlių.
15g 10g 9g 15g
Maltodekstrinas
Maltodekstrinas yra sudėtingasis angliavandenis, kuris tiekia greito išsiskyrimo angliavandenius. Jis išgaunamas iš kukurūzų krakmolo.
15g 10g 9g 15g
Sojų miltai
Mūsų sojos miltai yra riebus, ir paskutinis pagrindinis "Steady" ingredientas. Kaip ir kitos pagrindinės sudedamosios dalys yra išskirtinai iš ES ir be GMO.
10g 20g 15g 10g
Augaliniai aliejai
Saulėgrąžų ir sėmenų aliejus yra pagrindiniai augaliniai "Steady" aliejai. Sėmenų sėklos (linų sėklos) yra šaltai spaustos. Mes naudojame mikro-dengimo būdą įmaišyti aliejų į miltelius.
8g 5g 8g 10g
Vitaminai ir mineralai
Mikroelementų mišinys yra labai smulkūs milteliai, kurie yra pagaminti pagal kiekvieną mūsų produktų variantą. Juose yra 27 skirtingi vitaminai ir mineralai.
1g 2g 2g 1g
Gliukozės sirupas
Gliukozės sirupas yra labai saldus, todėl mes naudojame tik truputi, kad mūsų produktai būtų saldesni.
<1g <1g <1g <1g
Stabilizatorius
Stabilizatoriaus pridėjimas pagerina skonį ir išlaikomumą. Mes naudojome kalio ir natrio trifosfatus kaip stabilizatorius. Tai gali skambėti sudėtingai, tačiau tai yra tik įmantrios druskos.
<1g <1g <1g <1g
Kvapniosios medžiagos
Kiekvienas iš mūsų skonių turi kitą skonio priedą (žr. galines etiketes), kad sukurtų puikų skonį! Visi kvapiųjų medžiagų priedai yra natūralūs (ne sintetiniai).
<1g <1g <1g <1g
Emulsiklis
Ksantano guma yra įprastas emulsiklis (kad aliejai įsigertu į miltelius), stabilizatorius (siekiant prailginti galiojimo laiką) ir tirštiklis (siekiant pagerinti "Steady" tekstūrą).
<1g <1g <1g <1g
Kas yra Queal?
Iš ko Queal Steady yra pagamintas?
Kaip naudoti / paruošti Steady?
Kiek laiko galiu laikyti Steady? ( koks yra galiojimo laikas)
Kiek kaušelių man reikia vienam valgiui?
Kiek kartų aš galiu / turėčiau gerti Steady?
Kam Steady yra pagamintas? Ar tai man?
Ar galiu naudoti Steady norint numesti svorio?
Kiek Steady turi kalorijų?
Ar galiu valgyti Steady kartu su kitais patiekalais?
Kokios amino rūgštys sudaro Steady?
Ar yra sieros Steady maisto kokteiliuose?
Ar Steady sudėtyje yra chromo?
Kokio tipo sojos miltus naudojate?
Ar Steady yra naudingas aplinkai?
Kokius baltymus naudojate Steady Vegan?
Ar Steady yra vegetariškas ar veganiškas?
Kokie alergenai yra Steady sudėtyje?
Koks yra trumpalaikis poveikis?
Koks ilgalaikis poveikis?
Ar Steady nėra GMO?
Ar Steady yra saugus vartoti diabetu sergantiems žmonėms?
Ar Queal produktai yra gaminami saugiai ir atitinka visus higienos reikalavimus?
Ar Queal produktuose yra pesticidų likučių?
Ar Queal produktuose yra didelis sunkiųjų metalų kiekis?

Krepšelis

Krepšelis yra tuščias

3

Paieška

Galite ieškoti pagal populiarias žymes:

Mano paskyra

Neturite paskyros?
Susikurkite ją čia
4